Logo

Árajánlat

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adato-
kat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Érdeklödés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a szolgáltatásainkról, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük
Önnel a kapcsolatot!
Ajánld a weboldalt
Termékek


STANDARD 78, EXTRA 78   
PRÉMIUM 92 XXL   
BELTÉRI AJTÓK   
ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA


A képre kattintva töltse le a prospektusunkat!

Prospektus
A képre kattintva töltse le a kilincs katalógust!Hoppe

A képre kattintva nézze meg a Milesi színmintákat!

Milesi


Ablak
TERMÉSZETES HATÁS
A fa nyílászárók természetes anyagból készülnek, ezért sokkal közelebb érezzük magunkhoz és jó érzés tölt el bennünket a közelükben. A faanyag minősége, számtalan formai és színezési lehetősége olyan tulajdonságok, melyek könnyedén teszik a nyílászárókat a lakások, épületek dekorációjává is egyben. A fa nyílászáróknak nagy hagyománya van, volt tehát elég idő az anyag viselkedésének tanulmányozására, a forma- és időtállóság megfigyelésére. Napjainkban a fa nyílászárók hossztoldott, rétegragasztott anyagból készülnek, ezáltal nagymértékben csökkenthető a fa vetemedése.
 
Hőszigetelés
KIVÁLÓ HŐSZIGETELÉS
Ha már járt faházban, tapasztalhatta, hogy a fa a legjobb hőmérsékletszabályozó. Nyáron kint tartja a meleget, télen pedig bent. Ez azért van, mert a fa hőszigetelő képessége meglehetősen jó és így van ez a fanyílászárókkal is. Az ablakok kerete nem veszi át a kinti hőmérsékletet, így nem sugároz hideget.
 
Hőtágulás
VETEMEDÉS, HŐTÁGULÁS
A fa az idők során sajnos vetemedik. Ez természetes folyamat, de a jól megválasztott és jó minőségű alapanyagból készült nyílászárók esetén nem befolyásolja az ajtók és ablakok későbbi formáját, minőségét. A hőtágulásnak sincs komolyabb hatása a fanyílászárókra, mert minimális a hőtágulási tényezője, ezért a változó hőmérséklet hatására sem változtatja meg a formáját.
 
Tartósság
IDŐTÁLLÓSÁG, TARTÓSSÁG
Az évek során a tárgyak is öregednek, így a nyílászárók is. A faanyagban elindult fizikai folyamatokat viszont könnyen megváltoztathatjuk. Ha megfelelő figyelmet fordítunk a nyílászáróinkra, az ajtókra és ablakkeretre, hosszú, ideig megőrzik minőségüket. A fát érdemes ápolni, a keletkezett felületi sérüléseket kijavítani, különböző időjárásálló anyagokkal lekezelni. Mindezzel hosszú évtizedekre biztosítjuk a nyílászárók épségét, szépségét, minőségét.
 
Milesi
FELÜLETKEZELÉS
A MILESI HIDROCROM vastaglazúr kül- és beltéri festékrendszer - ami alatt él a fa, és visszaadja eredeti, természetes rajzolatát, szépségét. Azért hogy a fa valóban szép és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, az UV-sugárzástól, a csapadéktól, a párától. Az ipari festéknek előnye az utólagos házilag történő festéssel szemben, hogy mindenhol kezelve van az üveg, a vasalat, a gumi, a vízvetők alatt egyaránt ami házilag nem kivitelezhető, ezért az ablakok belülről kezdenek károsodni, így hamar tönkremennek, a fa ablak presztízsét veszti.